2021-12-15 13:08:19• hírek • Fizetett tartalom

Jó hír az utazóknak: az ünnepek alatt még gyakrabban járnak az Edmeea Trans járatai

Karácsony közeledtével még az egymástól távolabb élő, s épp emiatt ritkábban találkozó családtagok is felkerekednek, hogy viszontlássák szeretteiket. Amennyiben ön is hazavárja Magyarországon élő hozzátartozóit vagy barátait, ajánlja nekik bizalommal az Edmeea Trans utasszállító céget, mely az ünnepek alatt a megszokottnál gyakoribb rendszerességgel indít járatokat Szatmárnémetiből és Nagykárolyból Budapestre.

Mivel a magyar fővárosba tartó buszok útvonalába nem csak a Keleti Pályaudvar és a Népliget buszállomás tartozik bele, hanem a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér is, ezért az Edmeea Trans azoknak is tökéletes választás lehet, akik e légikikötőben landolnak egy-egy távolabbi országból indult út után. Mivel a cég a téli ünnepek alatt a szokottnál sűrűbben indít járatokat, ezért szinte biztosra vehető, hogy a hazatérőknek nem kell majd hosszú órákon át hasztalanul várakozni a reptéren.


Inkább ön látogatná meg a Magyarországon élő szeretteit? Az Edmeeával ebben az esetben is csak jól járhat, hiszen a közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cég gépjárműparkjának túlnyomó része legújabb generációs autóbuszokból áll, ami természetesen azt jelenti, hogy az utasok kényelmesen és biztonságosan juthatnak el a célállomásra.


Béreljen autóbuszt a téli kiruccanásra!


Ha újra együtt a család, itt az ideje egy közös kikapcsolódásnak is. Mindazok számára, akik ebben az időszakban keresnék fel az ország legnépszerűbb síparadicsomait vagy wellness szállóit, jó hír lehet, hogy az Edmeea Transnál továbbra is lehetőség van a rendszeres buszjáratok mellett alkalmi, privát transzfereket is igényelni. Az útnak indulók választhatnak személyautók, kilenc személyes kisbuszok, illetve a legkorszerűbb mikrobuszok közül is, melyek akár sofőr nélküli szolgáltatásként is elérhetőek. Ha pedig még népesebb csoporttal vágna neki az útnak, az Edmeeánál 15-, 20-, 35-, vagy éppen 47 személyes mikrobuszok és buszok közül is válogathat.


Amennyiben tehát ön vagy családtagjai, barátai utazni szeretnének, forduljanak bizalommal az Edmeea Transhoz. Érdeklődni a cég Horea utca 1. szám alatti székhelyén lehet, illetve telefonon keresztül, a 0744 610 682-es telefonszámon, e-mailben a contact@edmeeatrans.ro címen, valamint a cég Facebook-oldalán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: